Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia mientras navega. Las cookies que se clasifican según sea necesario se almacenan en su navegador, ya que son esenciales para el funcionamiento de las características básicas del sitio web. También utilizamos cookies de terceros que nos ayudan a analizar y comprender cómo utiliza este sitio web. Estas cookies se almacenarán en su navegador solo con su consentimiento. También tiene la opción de optar por no recibir estas cookies. Pero la exclusión voluntaria de algunas de estas cookies puede afectar su experiencia de navegación.
0,00€ Total
9788428339025

Haz clic en la imagen para ampliarla

NEW TABLE FOR TWO. INGLÉS PARA COCINA Y RESTAURACIÓN 2.ª EDICIÓN

Producto agotado

33,50 €

Añadir a la cesta

9788428339025

Fecha de edición: 26/05/2017

Editorial PARANINFO
Encuadernación: Rústica
Páginas: 219
Tamaño: 21cm X 27cm
Peso: 600 gr
Edición 2

New Table for Two is a new method specifically tailored to the needs of students of the following Ciclos Formativos de grado medio y grado superior de la familia profesional de Hostelería y Turismo: Grado medio: Cocina y Gastronomía. Servicios ... Seguir leyendo

Información Extra
New Table for Two is a new method specifically tailored to the needs of students of the following Ciclos Formativos de grado medio y grado superior de la familia profesional de Hostelería y Turismo: Grado medio: Cocina y Gastronomía. Servicios en Restauración. Grado superior: Dirección de Cocina. Dirección de Servicios de Restauración. This course provides students with basic and necessary English to enable them to develop in today's professional world of Cooking and Restaurant Services. The content of the textbook follows the academic syllabus of these studies and adapts to the self-reflexive demand of the Common European Framework of Reference for Languages. In New Table for Two a revised, improved and updated version of the previous edition students can practice both the receptive and productive skills of the foreign language: listening, reading, writing and speaking, through up-to-date readings and motivating meaningful activities. Grammar and Vocabulary exercises are all included in the student's book so that students can use it as a workbook too. Apart from individual and group class work, students will also be required to work in teams searching for extra information in order to expand their knowledge (projects, helpful websites, etc.). Special emphasis is placed on developing oral skills, as communication will be crucial in the professional development of our students. Key features include: Varied topics related to Cooking and Restaurant Services. Extensive specific vocabulary activities. Grammar coverage and review charts. Relevant listening materials. Communicative speaking activities. Interesting reading texts from different sources. Varied useful writing practice. Self-assessment section in every unit. Warm-up and Just for fun sections. The teacher's book is a helpful and flexible guide for teachers which includes teaching notes, suggestions for class work and solutions to the exercises as well as unit, term and end-of-year tests for two different levels of difficulty. All the listening files of the student's book are available at www.paraninfo.es El solucionario de este libro es exclusivo para el profesorado que tenga el libro adoptado para la docencia. No está disponible para particulares.

Productos Relacionados:

9788428359498

9788428362696

9788428343190